Onze Opdrachtgevers

Met veel plezier hebben wij de afgelopen jaren onder andere voor de volgende opdrachtgevers mogen werken. 

Muziekgebouw Eindhoven - Online Marketing & rebranding

MarketingKracht heeft Muziekgebouw Eindhoven geholpen bij de corporate (online) marketingstrategie en tactische/operationele doorvertaling daarvan.  Op interim basis is Chantal verantwoordelijk voor een succesvolle online rebranding van Muziekgebouw Eindhoven. Binnen dit project is de nieuwe online identiteit doorvertaald naar een nieuwe website, ticketingsysteem, customer journey en social media strategie.


Naast deze werkzaamheden is Chantal verantwoordelijk voor de online promotie van de individuele pop, wereld, jazz en klassieke concerten.  

Abrona - Zorgmarketing cursus

Voor zorgorganisatie Abrona heeft MarketingKracht op maat twee incompany cursussen zorgmarketing ontwikkeld voor in totaal 34 deelnemers. Tijdens een negen dagdelen durende training zijn de deelnemers aan de slag gegaan met praktijkcasussen en hebben zij ontdekt wat marketing kan betekenen in de zorg binnen een zelfsturende organisatie. De training is door de deelnemer gemiddeld beoordeeld met het cijfer: 9. 

Culdy - Online marketing strategie

Culdy ondersteunt culturele en creatieve organisaties op het gebied van online marketing. MarketingKracht is als strategisch sparringspartner op structurele basis verbonden aan Culdy. Wij adviseren Culdy en haar klanten over de online marketing strategie en de operationele doorvertaling daarvan.   

Coachplek - Community Building

Conceptontwikkeling en het opzetten van een online community voor coaches. Binnen dit project was MarketingKracht verantwoordelijk voor het opzetten, activeren en laten groeien van de online community Coachplek.

Proefschrift AIO - Marketingstrategie

Website optimalisatie en marketingstrategie 

Sonnevelt Opleidingen - Rebranding

Bij Sonnevelt Opleidingen was MarketingKracht verantwoordelijk voor het rebrandingsproject. Chantal was als de verbindende schakel tussen directie, de designer en het webdevelopmentteam verantwoordelijk voor de aansturing van het project. Het project is succesvol afgerond met de oplevering en implementatie van een nieuwe huisstijl, online identiteit en website voor Sonnevelt Opleidingen, opleiders voor vitaal leven.

Ook samenwerken met MarketingKracht?

Lijkt ons leuk!